PSV-huurling Fodé Fofana zwaar geblesseerd: "Mijn seizoen lijkt klaar"

Fode Fofana raakte tegen FC Twente geblesseerd
Fode Fofana raakte tegen FC Twente geblesseerd Foto: © Pro Shots

Fodé Fofana hoopte op huurbasis namens Vitesse aan de nodige speelminuten te komen, maar opnieuw sloeg het noodlot toe. Tegen FC Twente raakte de spits zwaar geblesseerd, waardoor het seizoen van Fofana al ten einde is.

"Ik vind het ontzettend jammer dat mijn periode bij Vitesse tot een einde lijkt te komen", vertelt Fofana op de clubkanalen van Vitesse. "Zeker ook omdat ik zo goed ben ontvangen door de club en de jongens. Dat blijkt wel uit hun mooie actie na de 0-1 van zondag. Dat waardeer ik zeer. Alhoewel de verwachtingen zijn dat het seizoen klaar is voor mij, ga ik vol goede moed mijn revalidatie in en zal ik mijzelf nog niet afschrijven."

Ook technisch directeur Benjamin Schmedes is teleurgesteld. "Het is bijzonder verdrietig voor Fodé dat zijn avontuur bij Vitesse al zo snel en op deze manier eindigt. Wij hopen dat Fodé weer snel terugkomt op niveau en zijn grote talent weer kan tonen op het veld. Namens Vitesse wensen wij Fodé enorm veel kracht toe de komende periode", aldus de Duitser.

Lees meer:
0 reacties