PSV heeft nog geen deal kunnen sluiten met transfer-targets

Couhaib Driouech
Couhaib Driouech Foto: © Orange Pictures

PSV heeft op de transfermarkt nog geen deal kunnen sluiten voor een overgang van de spelers die zij op het oog hebben om de selectie mee te versterken. Dat meldt Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad.

De PSV-watcher geeft aan met welke spelers de Eindhovenaren momenteel bezig zijn. “PSV is zoals bekend wel volop bezig om Couhaib Driouech, Ryan Flamingo en Sergiño Dest vast te leggen. Voor de eerste twee spelers lagen de vraagprijzen afgelopen week te hoog en PSV probeert al langer om Dest voor een lagere prijs dan 11 miljoen euro te krijgen, het oorspronkelijke bedrag van de koopoptie die met FC Barcelona was afgesproken.”

Ook bij het verlengen van het contract van enkele spelers zijn ze er nog niet uit. “Het ziet er wel naar uit dat Tygo Land langer doorgaat met PSV, dat hem komend seizoen in meer wedstrijden wil ‘brengen’. Momenteel loopt zijn contract nog tot medio 2025. Dat geldt ook voor bijvoorbeeld Jordan Teze, Mauro Júnior en Olivier Boscagli, die allemaal een langere verbintenis kunnen ondertekenen”, aldus Elfrink.

Lees meer:
0 reacties