"PSV heeft niet voor niks belangstelling voor Quinten Timber"

Quinten Timber
Quinten Timber Foto: © Pro Shots

PSV heeft niet veel meer om voor te spelen in de huidige competitie. De Eindhovenaren weten dat ze op de tweede plaats gaan eindigen en spelen tegen PEC Zwolle nog een wedstrijd om des keizers baard. De Zwollenaren zijn immers al gedegradeerd. Toch zal men in het Philips Stadion druk genoeg zijn, aangezien de eerste training voor het nieuwe seizoen gepland staat op 20 juni.

"Het eerste wat PSV nodig heeft, is een nieuwe spits", schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. Nu Eran Zahavi te kennen heeft gegeven te vertrekken vanuit Eindhoven, komt de spitspositie open te liggen, ondanks de aanwezigheid van Maxi Romero. De Argentijn was de afgelopen vierenhalf jaar vooral geblesseerd en staat ook voor volgend jaar niet bovenaan de lijst.

Niet alleen voor de spitspositie heeft PSV een aanwinst nodig. "PSV heeft hoe dan ook een nieuwe eerste doelman nodig", schrijft de clubwatcher. "Drommel als hoofdrolspeler aan het komende seizoen laten beginnen, zou na dit voetbaljaar een vreemde keuze zijn en dat is PSV ook zeker niet van plan. Grote vraag is wie er komt? PSV zette tot voor kort in op Jasper Cillessen, maar zijn komst was recent nog niet zeker."

Ook op het middenveld verwacht de journalist de nodige wijzigingen. Ibrahim Sangaré kan PSV bijvoorbeeld ook veel geld opleveren, Mario Götze beschikt over een gelimiteerde transfersom en PSV zal een goed bod op Érick Gutiérrez ook overwegen, denkt Elfrink. Quinten Timber wordt genoemd als mogelijke vervanger. "PSV heeft niet voor niks belangstelling voor Quinten Timber, omdat hij op het middenveld meerdere posities zou kunnen invullen."

"De komende weken moet de club snel duidelijkheid hebben over beschikbaarheid en haalbaarheid van een aantal spelers die de scouting en directie interessant genoeg vinden voor PSV. Vorig seizoen bleek hoe belangrijk het was om de selectie snel op orde te hebben voor de Champions League-voorrondes. Ook deze zomer zal de inzet zijn om snel zaken te kunnen doen", aldus Elfrink.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties