"PSV heeft in twee jaar tijd geen enkele topwedstrijd gewonnen"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Rik Elfrink en Aad de Mos vinden dat de titelstrijd tussen PSV en Ajax beslist is. PSV wist niet te winnen van Feyenoord: dure punten.

"Ajax in een volle Arena tegen Heerenveen, dat gaat natuurlijk nooit een probleem worden voor ze", stelt De Mos bij het Eindhovens Dagblad. "Heerenveen is een tegenstander die Ajax nooit pijn heeft gedaan, in een volle ArenA gaat dat nooit een probleem worden.

De Mos denkt dan ook dat Schmidt als trainer gefaald heeft en zijn opstappen een goede keuze is. "Ze hebben geen enkele topwedstrijd in de competitie gewonnen in twee jaar tijd. De Duitse aankopen en de keepers vond ik niet geweldig."

Elfrink is het daar niet helemaal mee eens, waar hij de Eindhovenaren ook vaak goed zag spelen. "PSV heeft wel degelijk progressie geboekt. Over de topwedstrijden ben ik het wel met je eens. Dit seizoen acht punten uit acht wedstrijden met de top vijf is te weinig."

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties