'PSV heeft concurrent minder': "FC Twente kan dat niet betalen"

Earnest Stewart voor het duel tegen SC Heerenveen
Earnest Stewart voor het duel tegen SC Heerenveen Foto: © Pro Shots

PSV heeft een concurrent minder als het gaat om de strijd om Couhaib Driouech. FC Twente meldde zich onlangs volgens VI in de strijd om de aanvaller, maar kan de komst van de smaakmaker van Excelsior vergeten.

Driouech is dit seizoen een van de uitblinkers bij Excelsior. Het leverde hem interesse op van meerdere clubs. Afgelopen winter klopten PSV en Feyenoord aan in Kralingen, maar van een transfer kwam het niet. In Eindhoven is er nog altijd interesse in Driouech en Voetbal International wist onlangs te melden dat ook FC Twente 'zeer gecharmeerd' is in de diensten van de aanvaller.

"De 22-jarige buitenspeler van Excelsior naar Enschede halen, zal een flinke uitdaging worden", werd er geschreven. Dat blijkt: FC Twente kan de komst van Driouech vergeten, zo weet Jan Joost van Gangelen. "Driouech gaat niet door. Dat kan FC Twente niet betalen", is de duidelijke boodschap van de presentator in het ESPN-programma Voetbalpraat. "Driouech neigt meer naar het buitenland. Excelsior wil er echt veel geld voor hebben. PSV zou nog kunnen, maar de urgentie is er niet meer zoals in de winterstop", weet Van Gangelen.

Lees meer:
0 reacties