PSV handhaaft 'all in-seizoenkaart', maar verhoogt de prijzen

PSV-supporters in Eindhoven
PSV-supporters in Eindhoven Foto: © BSR Agency

PSV gaf de eigen fans voorafgaand aan het huidige seizoen de optie om voor de optie 'all in' te kiezen. Dit betekent dat supporters met een 'all in-seizoenskaart' naar alle thuiswedstrijden van PSV kunnen, tot aan de vriendschappelijke duels aan toe. Ook voor volgend seizoen hanteert PSV deze optie.

Het totaalabonnement voor het eerste elftal van PSV is echter wel duurder geworden, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. PSV past op seizoenskaarten voor volgend seizoen namelijk een inflatiecorrectie toe van vijf procent. Een andere reden voor de prijsverhoging is dat PSV nu al zeker is van deelname aan de Champions League, iets wat een jaar geleden nog onzeker is.

Een 'all in-seizoenskaart' wordt zo'n 85 procent duurder dan een normale seizoenskaart, terwijl dit verschil vorig jaar nog 60 procent was. PSV geeft echter zelf aan dat de supporter die, bovenop zijn/haar seizoenskaart, voor iedere andere wedstrijd een los ticket kocht, zo'n 93 procent duurder uit was dan bij een 'all in-seizoenskaart'.

Lees meer:
0 reacties