'PSV grijpt naast Hadj Moussa: Feyenoord ligt op pole-position

Anis Hadj Moussa juicht
Anis Hadj Moussa juicht Foto: © Pro Shots

PSV lijkt naast de komst van Anis Hadj Moussa te grijpen. Vrijdagavond kwam het nieuws naar buiten dat de Eindhovenaren graag zakendoen met de vleugelaanvaller die momenteel furore maakt bij Vitesse, maar Feyenoord lijkt met hem aan de haal te gaan.

De buitenspeler wordt gehuurd van de Belgische tweedeklasser Patro Eisden. Feyenoord is nu met de club in gesprek en lijkt een akkoord te naderen, meldt De Telegraaf. Ook Hadj Moussa zou wel openstaan voor een stap naar de Kuip.

Feyenoordtrainer Arne Slot is het hele seizoen al zoekende op de rechterflank. Calvin Stengs, Alireza Jahanbakhsh, Yankuba Minteh, Igor Paixao en verdediger Bart Nieuwkoop werden er al eens opgesteld. Met de komst van Hadj Moussa moet de puzzel volgend seizoen makkelijker gelegd worden.

PSV zoekt een versterking voor de rechterkant, aangezien de kans heel groot lijkt dat Johan Bakayoko aan zijn laatste wedstrijden bezig is. De buitenspeler wordt al diverse transferperiodes gelinkt aan grote clubs. Hadj Moussa zal echter niet zijn vervanger worden.

Lees meer:
0 reacties