PSV gewaarschuwd: "Ik denk dat Feyenoord ze moet kunnen verslaan"

PSV-supporters in Eindhoven
PSV-supporters in Eindhoven Foto: © BSR Agency

PSV werd afgelopen seizoen kampioen van Nederland, terwijl Feyenoord als tweede eindigde. De Rotterdammers hebben Arne Slot verkocht, wat betekent dat er een nieuwe trainer voor de groep komt te staan. Brian Priske lijkt de nieuwe man te worden. Stale Solbakken, die met hem samenwerkte, waarschuwt de Eindhovenaren.

"Hij kijkt naar de spelersgroep en past zijn tactische principes erop aan", vertelt de bondscoach van Noorwegen, die Priske in het verleden als rechterhand had bij FC Kopenhagen. "Hij heeft de ervaring en prijzen gewonnen, terwijl ik juist ook denk dat Feyenoord nog beter kan dan ze afgelopen jaar hebben laten zien."

Volgens hem is er dus een grote kans op nieuw eremetaal in de havenstad, zo vertelt hij bij Voetbal International. "Ajax ken ik goed, tegen gespeeld als coach, maar die club is nu helemaal in transitie. PSV is momenteel de te kloppen ploeg, maar ik denk dat Feyenoord ze moet kunnen verslaan. Als je het zo bekijkt, is het misschien juist wel een ideaal instapmoment voor Brian", besluit Solbakken.

Lees meer:
0 reacties