'PSV geïnteresseerd in jonge Argentijn; 'nieuwe Lautaro Martinez'

Philips Stadion
Philips Stadion Foto: © Pro Shots

PSV zou bezig zijn met een een vrij ambitieuze transfer. De Eindhovenaren zouden in de race zijn voor Carlos Alcarez, aanvaller van Racing Club uit Argentinië.

Dit weet Marca te melden. De 19-jarige Alcarez wordt omschreven als 'de nieuwe Lautaro Martinez', die ook doorbrak bij Racing Club. Alcarez speelt echter vooral op het middenveld, terwijl Martinez een echte aanvaller is. De kans dat Alcarez zeer binnenkort naar Europa vertrekt, wordt steeds groter.

PSV zou dus in de markt zijn, maar kan rekenen op serieuze concurrentie voor de Argentijn. Vanuit Engeland (Arsenal, Tottenham Hotspur en Wolverhampton Wanderers), Spanje (Atlético Madrid en Sevilla) en Italië (AC Milan, Internazionale en Juventus) zou er interesse leven voor de jonge middenvelder.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties