'PSV geeft nog niet op en blijft proberen Dest los te weken'

Mauro Júnior en Sergiño Dest
Mauro Júnior en Sergiño Dest Foto: © Pro Shots

PSV streeft nog steeds naar een akkoord met FC Barcelona over Sergiño Dest. Daarnaast wil de Eredivisie-kampioen graag verder met de jeugdproducten Jordan Teze en Armando Obispo, zo stelt het Eindhovens Dagblad.

De regionale krant beschrijft zaterdag de situatie in de verdediging van PSV. De Eindhovenaren proberen nog steeds Sergiño Dest aan te trekken, ondanks dat de koopoptie van tien miljoen euro niet werd benut vanwege zijn zware blessure. PSV zal in ieder geval op zoek gaan naar nieuwe backs, aangezien Patrick van Aanholt en Shurandy Sambo vertrekken.

PSV hoopt echter de contracten van Mauro Júnior en André Ramalho te verlengen, maar er zijn nog geen overeenkomsten bereikt. De aanbieding voor Ramalho was niet aantrekkelijk genoeg voor een directe acceptatie. Hij overweegt zijn toekomst in zijn thuisland, Brazilië.

Daarnaast is er een plan waarin Teze de eerste keuze op rechtsback blijft. PSV wil graag verder met zowel Teze als Obispo. Beide jeugdproducten, die nog één jaar onder contract staan, kunnen een nieuwe, meerjarige overeenkomst tekenen. Ze overwegen hun toekomst, aangezien er veel interesse is. Teze kan naar clubs in alle grote competities, meldt het ED. Obispo trekt vooral belangstelling uit Duitsland, ondanks dat hij dit seizoen niet veel speelde.

Lees meer:
0 reacties