PSV gaat ver voor Gakpo: "Wordt als een leeuw voor hem gevochten"

Cody Gakpo
Cody Gakpo Foto: © Pro Shots

Cody Gakpo herstelde zich dinsdagavond in Glasgow van zijn povere optreden tegen AS Monaco. De toekomst van de aanvaller is nog onzeker, maar PSV blijft er alles aan doen om Gakpo dit seizoen te behouden voor de club.

"Ik vond hem niet slecht, maar ik vond hem ook niet zo dwingend als hij kan zijn", zo analyseert Marco Timmer voor Voetbal International. "Inmiddels verwacht je van hem ook dat hij dat in internationale wedstrijden is en gaat zijn. Ik verwacht ook dat het gaat gebeuren, ik vond het alleen gisteren nog iets te flets. Hij staat natuurlijk wel aan de basis van de 2-2 met zijn corner. Dat is toch een wapen van hem. Dat was het vorig seizoen al en dat is het nu weer. De traptechniek is verfijnd en met kopspecialisten als Til en De Jong heeft PSV echt wel een wapen met hem."

"Alleen je verwacht meer van hem, ook omdat hij zo in de belangstelling staat, ga je meer op hem letten", zo gaat Timmer verder over Gakpo. "Het is een jongen met veel kwaliteiten, die gaat er wel komen. Ik heb hem gisteren een zes gegeven. Hij was zeker niet slecht, maar omdat je meer van hem verwacht was het ook niet heel erg goed."

Het is alleen allerminst zeker of Cody Gakpo over een aantal weken nog PSV'er is. "Er wordt bij PSV als een leeuw voor hem gevochten", zo weet Timmer. "Ze doen er alles aan om hem in Eindhoven te houden. Nu is er nog steeds veel interesse, er is in feite niets veranderd. Alles staat nog open voor Gakpo, ook als PSV zich plaatst voor de Champions League. Ook als dan de juiste club voorbij komt met het juiste plan... Het kan heel gek en snel gaan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand