PSV en Energiedirect zetten samenwerking voort: "Trouwe partner"

Het Philips Stadion
Het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

Na dit voetbalseizoen zal Energiedirect verbonden blijven aan PSV als Official Partner. De energiemaatschappij heeft haar contract met de club met twee jaar verlengd, wat betekent dat de samenwerking tot minstens medio 2026 zal voortduren.

Voor Frans Janssen, de Commercieel Directeur van PSV, heeft Energiedirect een speciale plaats ingenomen in zijn hart. "Ik vond dat zo’n lef dat zij destijds ná Philips besloten: wij gaan nu op het shirt", laat Janssen weten op de clubwebsite. "En het heeft hen geen windeieren gelegd, noch qua naamsbekendheid, noch qua klantenbestand. Dat vind ik heel slim en gedurfd."

"Zo zijn wij ook, innovatief. PSV en Energiedirect zijn daar samen in opgetrokken en hebben gezamenlijk mooie dingen gedaan en bereikt. Dat Energiedirect na dit seizoen nog twee jaar doorgaat, geeft bovendien aan hoe trouw deze partner is", aldus Janssen.

Het doel van Energiedirect is om de band tussen de club, de fans en het merk te versterken. "Met opvallende campagnes proberen we de leukste sponsor van PSV te zijn. Dat doen met de PSV Kersttrui en de PSV Walk of Fame, maar ook met het weggeven van tickets, shirts en unieke ervaringen", zegt Nick Poldermans, Head of Branding, Propositions & New Business bij Energiedirect.

"Het gaat dus echt om het verbinden van de fans met de club en Energiedirect. De fans herkennen ons van deze acties en zijn er zelfs bij betrokken. Dat is bijzonder en willen we samen verder uitbouwen", aldus Poldermans.

Lees meer:
0 reacties