'PSV-doelman in beeld voor een overstap naar NAC Breda'

Aron van Lare namens Jong PSV
Aron van Lare namens Jong PSV Foto: © Pro Shots

PSV-doelman Aron van Lare staat in de belangstelling van NAC Breda. De jonge goalie beschikt over een aflopend contract bij PSV en de Eindhovenaren zouden wel willen meewerken aan een vertrek.

Van Lare mocht dit seizoen met PSV 1 mee op trainingskamp in Duitsland, waar hij veel ervaring opdeed. Het leidde echter niet tot veel speeltijd in de Keuken Kampioen Divisie. Van Lare kwam dit seizoen maar eenmaal in actie namens Jong PSV. In en tegen Dordrecht maakte Van Lare, tijdens de eerste wedstrijd van het seizoen, zijn debuut. Daarna kwam hij niet meer in actie.

Van Lare is afkomstig uit het Zeeuwse Terneuzen en maakte in 2017 de overstap van NAC Breda naar PSV. Een terugkeer naar Breda lijkt een mooie optie voor de jonge doelman. Van Lare is wel in beeld voor een plekje bij de A-ploeg, maar niet als eerste doelman, weet het Eindhovens Dagblad.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties