'PSV denkt aan Zirkzee: Bayern München heeft ander plan met spits'

Joshua Zirkzee bij RSC Anderlecht
Joshua Zirkzee bij RSC Anderlecht Foto: © Pro Shots

PSV heeft Joshua Zirkzee hoog op het verlanglijstje staan, maar het is de vraag of zijn komst realistisch is. Bayern München wil de aanvaller, die nu verhuurd is aan Anderlecht, een nieuwe kans geven.

Bij Bayern München stond er afgelopen dagen een vergadering op het programma met de commissarissen van de club. Daarbij werd ook over de toekomst van Zirkzee gepraat. Kicker weet dat de Nederlander een nieuwe kans krijgt bij het eerste elftal na een goed seizoen in België. Hij scoorde in competitieverband zestien keer en tien keer was hij de aangever bij een goal. Die cijfers haalde hij in 36 wedstrijden.

De spits heeft in Beieren enorme concurrentie in de persoon van Robert Lewandowski. Toch zijn er ook kansen aangezien de Pool denkt aan een vertrek als zijn contract na volgend seizoen afloopt. Mogelijk wordt hij komende zomer al verkocht of zal Zirkzee in veel wedstrijden minuten krijgen om hem klaar te stomen voor het seizoen daarop.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties