'PSV de transfermarkt op; twee Eredivisie-aanvallers in beeld'

Een lachende Earnest Stewart op een persmoment van PSV
Een lachende Earnest Stewart op een persmoment van PSV Foto: © BSR Agency

PSV lijkt komende zomer de transfermarkt op te gaan om versterking te zoeken voor op de flanken. Yorbe Vertessen vertrok afgelopen winter, terwijl Johan Bakayoko ook zomaar eens kan vertrekken uit Eindhoven.

Technisch directeur Earnest Stewart oriënteert zich natuurlijk al op de markt en heeft twee spelers uit de Nederlandse Eredivisie in beeld: Osame Sahraoui (SC Heerenveen, red.) en Couhaib Driouech (Excelsior, red) zijn in beeld om de vleugels van PSV te gaan versterken, zo weet Voetbal International.

Driouech is natuurlijk geen onbekende naam bij PSV, want de aanvaller van de Kralingers was afgelopen winter al dichtbij een transfer naar het Philips Stadion. Excelsior hield destijds op de slotdag echter alsnog haar poot stijf, waardoor hij niet naar PSV mocht verkassen. Toen had PSV zo'n vier miljoen euro over voor Driouech, een bedrag waar Excelsior nu naar lijkt te kunnen fluiten. De aanvaller heeft in het Van Donge & De Roo Stadion nog een contract voor één seizoen.

Sahraoui maakt dit seizoen indruk in het Abe Lenstra Stadion van SC Heerenveen en is bij vlagen ongrijpbaar voor verdedigers. De 22-jarige Noor scoorde tot dusver zeven keer en gaf zes assists namens de Friezen en lijkt dan ook niet goedkoop op te halen te zijn. Sahraoui heeft in Heerenveen nog een contract tot medio 2026 en afgelopen winter wees de club nog een bod van zo'n zeven miljoen euro van het Franse LOSC Lille op Sahraoui af.

Lees meer:
0 reacties