PSV bezig met definitief verblijf: "Denk dat het ijdele hoop is"

Malik Tillman viert zijn goal tegen Feyenoord
Malik Tillman viert zijn goal tegen Feyenoord Foto: © BSR Agency

PSV zou druk bezig zijn om Malik Tillman definitief naar Eindhoven te halen, zo meldt Rik Elfrink, PSV-watcher bij de Voetbal Podcast van het Algemeen Dagblad. Het blijkt echter een ingewikkeld proces om Tillman over te nemen van zijn huidige werkgever.

"Met hem zijn ze volle bak bezig, om hem bij Bayern München weg te houden. Ik denk alleen dat het ijdele hoop is. PSV kan een koopoptie lichten van zo'n 12 á 13 miljoen euro, maar Bayern kan dat met een boete van zo'n 3 miljoen euro voorkomen. Dat zal moeilijk worden, maar wie weet. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Misschien zijn ze bij Bayern wel zó verdrietig, dat ze het allemaal niet meer weten."

Ook wordt de toekomst van Veerman in Eindhoven besproken. "Komt daar straks 35 of 40 miljoen voor, dan zal PSV toch ook gaan kijken of hij de volgende stap kan zetten. Jerdy Schouten moet absoluut blijven, die mag zeker niet weg en dat vinden ze bij PSV ook een fantastische speler. Die moet koste wat kost blijven", zo wordt geconcludeerd.

Lees meer:
0 reacties