PSV bereikte akkoord over Sambo: "Een onaangename verrassing"

Shurandy Sambo
Shurandy Sambo Foto: © Pro Shots

Na de komst van Mitchell van Bergen en Carel Eiting is FC Twente klaar op de transfermarkt, zo verwacht technisch directeur Arnold Bruggink. Hij had wel gerekend op de komst van PSV-verdediger Shurandy Sambo.

FC Twente was namelijk al rond met PSV over een transfersom van bijna één miljoen euro. Ook lag er een akkoord met de rechtsback zelf. Op het laatste moment trok zijn manager de stekker uit de deal. "Dat kwam als een onaangename verrassing", zegt Bruggink tegenover Voetbal International.

De club uit Enschede heeft daarop besloten om niet door te schakelen naar een andere vleugelverdediger. Daarmee loopt FC Twente het risico dat Joshua Brenet eventueel na 1 september nog vertrekt naar een competitie waar de transfermarkt later sluit. Volgens de zaakwaarnemer van de rechtsback is er interesse uit verschillende landen.

Bruggink laat weten dat er deze zomer nog geen concreet bod is binnengekomen. Voetbal International meldt dat AEK Athene werk wil maken van de komst van Brenet, die eerder enkele jaren bij PSV speelde.

Lees meer:
0 reacties