PSV behoudt talent: "Ik heb een enorm bijzonder jaar meegemaakt"

PSV heeft het contract van Jesper Uneken verlengd. Het aanvallende talent speelde het voorbije seizoen in de Onder 18, maar wordt volgend seizoen doorgeschoven naar Jong PSV. Uneken zette bij PSV zijn handtekening onder een nieuw contract tot medio 2025.

"Ik heb een enorm bijzonder jaar meegemaakt", vertelt de voetballer aan de kanalen van PSV. "Het afgelopen jaar heb ik in de Onder 18 gespeeld en zijn we kampioen geworden, wat natuurlijk een geweldige prestatie is als team zijnde. Persoonlijk ook een goed seizoen gedraaid. Ik ben aanvoerder en gedeeltelijk topscorer te worden, dus ik ben heel trots en blij om zo'n seizoen hiermee af te sluiten", aldus Uneken.

Uneken is inmiddels al twaalf jaar actief in de jeugdopleiding van PSV. In deze tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een soort van traditionele spits, die ook geregeld door de lucht wordt gezocht door zijn ploeggenoten. De zoon van voormalig Jong PSV-trainer Peter Uneken schuift het komende seizoen door naar Jong PSV, waar hij op 6 maart van dit jaar al voor debuteerde tegen NAC Breda.

Lees meer:
0 reacties