SAMENVATTING | PSV begint stroef, maar wint ruim van FC Volendam

PSV heeft het uitduel tegen FC Volendam weten te winnen. De Eindhovenaren keken binnen een mum van tijd al tegen een 1-0 achterstand aan, maar wisten de wedstrijd in het vissersdorp uiteindelijk ruim te winnen.

De wedstrijd was net goed en wel begonnen en de 1-0 voorsprong voor FC Volendam stond al op het scorebord. Uiteindelijk bleek Jordan Teze doelman Walter Benítez te verschalken, waardoor PSV direct in de achtervolging moest. De Eindhovenaren reageerden echter goed, want Ismael Saibari zette in de dertiende minuut de gelijkmaker op het scorebord. Met een 1-1 stand zochten beide ploegen ook de kleedkamer op.

Na rust voetbalde PSV een legio aan kansen bij elkaar en was het Jerdy Schouten die in de 52ste minuut succesvol de trekker overhaalde. De middenvelder stond helemaal vrij voor de keeper en maakte beheerst de 1-2. PSV moest, ondanks alle mogelijkheden, lang wachten op de bevrijdende 1-3, maar Jordan Teze maakte een kwartier voor tijd een eind aan alle twijfel door raak te koppen.

Ricardo Pepi bekroonde zijn invalbeurt ook met een goal, door met zijn eerste balcontact strak uit te halen en de 1-4 te scoren. Het was echter nog niet het slotakkoord, want ook Isaac Babadi beloonde zichzelf met een treffer. PSV wint, na een zeer slap begin, met 1-5 van FC Volendam.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli (85. Obsipo), Dest (77. Van Aanholt); Schouten, Veerman (46. Babadi), Saibari (77. Tillman); Bakayoko, De Jong (77. Pepi), Lozano.

Lees meer:
0 reacties