Pierre van Hooijdonk ziet PSV ontsnappen: "Het is helemaal niks"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

PSV pakte zondagavond in extremis drie punten tegen FC Twente. In de allerlaatste minuut kregen de Tukkers de deksel op de neus, maar FC Twente werd ook niet geholpen door scheidsrechter Joey Kooij die een doelpunt van Myron Boadu afkeurde.

Pierre van Hooijdonk snapt niets van de afgekeurde treffer. "Boadu heeft Benitez geen seconde gezien. Echt geen seconde. Als je het hebt over contact. Ja, natuurlijk is er contact. Dat is het probleem ook helemaal niet. Je kan hier zolang naar kijken al je wil, maar het is echt helemaal niks", aldus de analist.

Van Hooijdonk is daarentegen ook kritisch op FC Twente. "Ik vind dit exemplarisch voor FC Twente", geeft hij aan. "Er wordt ze een goal ontnomen, dan gaat Van Bergen een-op-een met Benitez en moet hem gewoon kruizen en kan hij de bal in de lege goal werken, en de aanval erop gaat Bruns in de fout en levert het een goal op voor PSV."

Volgens de oud-spits van het Nederlands elftal was er wat te halen voor FC Twente. "Wil je PSV pijn doen, dan moet de laatste pass goed zijn", aldus Van Hooijdonk. "Daarvoor deed FC Twente alles eigenlijk wel goed."

Lees meer:
0 reacties