Pierre van Hooijdonk wijst naar PSV: "Tegen een som tekengeld"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Pierre van Hooijdonk denkt dat Feyenoord een slag kan slaan op de zomerse transfermarkt. De voormalig topscorer wijst hierbij naar PSV, dat voor het seizoen 2014/2015 de contracten van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay wist te verlengen. Het resulteerde natuurlijk in het kampioenschap van de Eindhovenaren.

"PSV heeft een aantal jaren achter elkaar laten zien dat zij de sterkhouders wisten te verleiden tot het verlengen van contracten", vertelt Van Hooijdonk aan tafel bij NOS Studio Voetbal. "Daar verlengden ze met één jaar, tegen een mooie som aan tekengeld. Binnen een jaar werden ze daarna verkocht. Misschien kan Feyenoord dat nu ook doen, want je zal toch met een representatief elftal de Champions League in moeten."

En Van Hooijdonk weet wel welke Feyenoorder hij als eerste zou verlengen. "Geertruida, want dat is een speler die op drie posities een volwaardige basisspeler kan zijn. Als rechter centrale verdediger, als rechtsback en als controlerende middenvelder", aldus de oud-spits.

Lees meer:
0 reacties