Peter Bosz: "Zelfs ik krijg weleens een pistool op mijn hoofd"

Peter Bosz in het Kras Stadion
Peter Bosz in het Kras Stadion Foto: © Pro Shots

PSV was zondagmiddag met 1-5 te sterk voor FC Volendam. Namens de Eindhovenaren maakte Joey Veerman zijn rentree, al bleef deze beperkt tot 45 minuten. En trainer Peter Bosz legt uit waarom.

"Zelfs mij zetten ze soms een pistool op het hoofd, dat het echt niet meer minuten mogen zijn dan dat", zegt Bosz grappend op de persconferentie van PSV in het stadion van FC Volendam. "Dit zat in de planning. Hij kwam in de rust naar me toe, dat hij absoluut door wilde, maar toen we naar de dokter keken, gaf die aan dat dat absoluut niet mocht."

De afwezigheid van Mauro Júnior in Volendam lag niet aan zijn fysieke gesteldheid. Bosz is namelijk zuinig op de Braziliaan. "Die jongen is er heel lang uitgeweest. Dan begrijp ik heel goed dat je voorzichtig bent. Hij moest noodgedwongen vol aan de bak in Amsterdam vorige week. Daar heeft hij dat als een soldaat tot aan het einde volgehouden. Dan moet je even voorzichtig zijn. Nu we weer wat jongens terug hebben gekregen, we Joey (Veerman, red.) 45 minuten konden geven, en ook Malik (Tillman, red.) en Isaac (Babadi, red.) speeltijd konden geven", aldus de hoofdtrainer.

Lees meer:
0 reacties