Peter Bosz verdedigt: "Dat zij niet deugen is echt grote onzin"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV kende de voorbije weken de nodige blessuregevallen, maar dat weigert hoofdtrainer Peter Bosz te wijten aan de medische staf van de club. De hoofdtrainer verbaasde zich over de negatieve geluiden die naar buiten kwamen over de clubdoktoren.

"Dat de medische staf niet deugt? Dat is echt grote onzin", wordt Bosz geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Dit soort discussies laait meestal een keer per jaar op, als er veel blessures zijn. Aan die kwetsuren liggen vaak heel verschillende redenen ten grondslag. Wij sluiten de ogen echt niet als er in de selectie fysieke problemen zijn en gaan dan met alle geledingen na wat er de laatste maanden is gebeurd."

"We hebben alles bekeken wat de gedaan hebben en nemen alles serieus, maar voor ons is het blessureverhaal geen groot thema. Als Ajax-PSV vorige week op zondag in plaats van zaterdag was gespeeld, hadden we misschien twee spelers meer aan boord gehad. Zo snel kan het gaan. Nu zijn alleen Guus Til en Noa Lang er voorlopig nog niet bij", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties