Peter Bosz over PSV'er: "Het is uitermate prettig met hem samenwerken"

Peter Bosz op een persconferentie
Peter Bosz op een persconferentie Foto: © Pro Shots

Peter Bosz kan vrijdagavond met PSV de eerste prijs van het seizoen winnen. De Eindhovenaren nemen het in de Rotterdamse Kuip op tegen Feyenoord en lijken een klein voordeeltje te hebben als het op strafschoppen aankomt. De Rotterdammers trainden daar namelijk niet specifiek op, terwijl PSV dat wél heeft gedaan.

"Wij hebben niet met iedereen op penalty's geoefend", vertelt Slot op de persconferentie van dinsdagmiddag. "Er waren een paar spelers die een penalty wilden nemen en dat wilden ze zonder druk doen. Toen zei ik: 'als je het nu met druk wilt doen, moet je zeggen: 50 euro voor de keeper als je mist'. Toch waren er twee die misten, dus het is een goede ochtend voor Justin Bijlow geweest", aldus een lachende Slot.

"Wij hebben daar zeker op getraind, vanochtend", reageert Bosz. "Ook omdat het na de 90 minuten gelijk afgelopen is, dus gelijk strafschoppen. Dan kunnen die penalty's heel snel heel dichtbij komen."

Na de penalty's komt ook Noa Lang ter sprake op de persconferentie. "Hoe het is om met hem te werken. Heel fijn. Dat meen ik echt. Ik kende hem niet van tevoren, maar sinds ik met hem werk merk ik dat hij een liefhebber en ook een heel goede speler is. Daar moet het ook over gaan. Daar heeft hij ook zelf invloed op, maar nee... Het is uitermate prettig met hem samenwerken", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties