Peter Bosz over PSV'er: "Heeft een aantal moeilijke weken gehad"

Peter Bosz staat ESPN te woord
Peter Bosz staat ESPN te woord Foto: © Pro Shots

PSV is inmiddels begonnen aan het duel tegen FC Twente. De Eindhovenaren hopen de nasmaak van de uitschakeling tegen Borussia Dortmund te kunnen wegspoelen en hopen daarbij op Johan Bakayoko. De Belg steekt niet in de allerbeste vorm, maar staat wel in de basis.

"Voor een jonge jongen is het sowieso moeilijk om stabiel te zijn, dat is wel waar het uiteindelijk om gaat", vertelt Peter Bosz bij ESPN. "Dan is het ook nog een vleugelspits, dan is het ook alweer moeilijker om stabiel te zijn. Ik vind gewoon dat hij het goed doet, en ik zie gewoon dat zijn vorm weer terug begint te komen. Hij heeft na de winterstop een aantal moeilijke weken gehad, waarin hij het heel moeilijk had."

"En dan ga je met die jongen zitten, waar is hij nou goed in, en kun je hem meer in zijn kracht brengen. Wanneer ik merk dat Bakayoko beter wordt? Op de training. Dan zie je dat hij weer meer mensen opzoekt, op snelheid, en dat hij er weer binnendoor en buitenom langs gaat. Op die manier moet dat toch weer terugkomen", aldus de hoofdtrainer.

Lees meer:
0 reacties