Peter Bosz: "Of we een transferafspraak hebben met Joey Veerman?"

Luuk de Jong en Peter Bosz na het behaalde kampioenschap
Luuk de Jong en Peter Bosz na het behaalde kampioenschap Foto: © Pro Shots

Peter Bosz speelt zondagmiddag de laatste wedstrijd van het seizoen met PSV, maar kijkt natuurlijk ook al vooruit naar de volgende jaargang. De hoofdtrainer beseft dat er wellicht spelers gaan vertrekken, maar heeft geen transferafspraken gemaakt met PSV'ers die in de belangstelling staan. Dus ook niet met Joey Veerman.

"Of wij een transferafspraak hebben met Joey Veerman? Nee, dat heb ik niet", vertelt Bosz op de persconferentie van PSV. "Ik weet ook dat het niet zo werkt. De markt gaat open tot en met eind augustus en tot die tijd zullen jullie mij wekelijks horen zeggen dat er altijd wat kan gebeuren."

"Daarnaast heb ik een aantal gesprekken met jongens gehad en zij geven zelf aan dat zij ook voor een bepaalde datum duidelijkheid willen hebben", vervolgt de hoofdtrainer van de Eindhovenaren. "Wij beginnen 1 juli met trainen en het is heel fijn om bepaalde jongens ook op 1 juli al aan boord te hebben."

"Dan draaien ze een hele voorbereiding mee, in plaats van dat er tijdens het begin van het seizoen opeens iemand moet aansluiten binnen de groep. Dat werkt vaak niet goed. Soms wel, maar niet altijd. Dus dat voelen die jongens zelf ook wel. Maar je bent van zoveel factoren afhankelijk, dat je dat niet in eigen hand hebt", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties