Peter Bosz niet te spreken over houding PSV: "Arrogant en hautain"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV is zaterdagmiddag voor het eerst dit seizoen tegen een nederlaag aangelopen. Na afloop van de wedstrijd vertelde trainer Peter Bosz aan de NOS dat hij de houding van zijn ploeg niet goed vond.

"Ik ben vooral teleurgesteld over wat ik heb gezien", begint Bosz. "We hebben terecht verloren, tegen een veel beter NEC. Je komt onterecht op voorsprong. Dit was een heel slecht PSV. Alles begint bij houding en instelling. Bij vlagen hadden we een arrogante en hautaine houding, we waren slecht in de passing en speelden een veel te laag tempo."

"Wat je ziet is eigenlijk logisch", gaat hij verder. "De 1-1 gaven we weg toen we controle hadden. Dat was heel dom van Joey (Veerman red.). Dat is gewoon slecht gedaan. Hij verliest de bal daar en probeert het dan nog te herstellen."

"We hebben het totaal niet afgedwongen, we hadden het echt niet verdiend om hier alleen een punt te pakken", concludeert de duidelijke pissige hoofdtrainer, die wel erkent dat het er een keer aan zat te komen dat PSV zou verliezen. "Dat dat pas na 27 speelrondes is, is absoluut een geweldige prestatie. Het is altijd jammer, maar vandaag hebben we dat volledig aan onszelf te danken."

Lees meer:
0 reacties