Peter Bosz met update over Lang: "Hij maakt hele grote stappen"

Peter Bosz lachend op de persconferentie
Peter Bosz lachend op de persconferentie Foto: © Screenshot Voetbal International

Peter Bosz kan tegen Vitesse niet beschikken over een aantal vaste waarden. Zo is Hirving Lozano nog afwezig in het Philips Stadion en werkt ook Noa Lang al enige tijd aan zijn herstel.

"Als ik de spelers erbij neem, dan moeten ze kunnen starten", vertelt Bosz op de persconferentie van PSV. "We trainen een dag voor de wedstrijd nooit lang, maar wel fel. Donderdag heeft Lozano anderhalf uur meegetraind en dat was de eerste keer dat hij volledig weer meetrainde."

Daarnaast is Noa Lang al enige tijd afwezig bij PSV. De vleugelaanvaller herstelt nog altijd van een blessure en werkt ook toe naar zijn rentree bij de ploeg. "Ik heb toevallig deze week even contact met hem gehad en de laatste weken maakt hij, gelukkig, hele grote stappen", reageert de hoofdtrainer. "Hij ziet zelf ook dat het de goede kant op gaat."

"Dus die hopen we binnenkort ook weer terug te hebben. Maar ook met hem hebben we afgesproken dat hij heel ver in zijn revalidatie moet zijn, voordat hij weer aansluit. Dus niet dat hij eerst weer kleine stapjes moet gaan maken. Als hij terugkomt, dan zal hij heel ver zijn", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties