Peter Bosz looft PSV-reserve: "Hij is daar een mooi voorbeeld van"

Peter Bosz voor het duel tegen RKC
Peter Bosz voor het duel tegen RKC Foto: © Pro Shots

PSV kende een uiterst succesvol seizoen in de Eredivisie en kroonde zichzelf tot landskampioen van Nederland. Hoofdtrainer Peter Bosz is echter nog niet voldaan, want hij denkt dat het volgend seizoen nóg beter kan.

"Volgend seizoen moeten we een veel beter seizoen dan nu en de foutjes die we gemaakt hebben, moeten eruit", wordt Bosz geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Kijk naar Feyenoord dit seizoen. Zij hebben het heel goed gedaan en waren ook nog beter dan vorig seizoen. Dat moeten wij ook voor elkaar krijgen. Vanaf dag één moeten we enorm scherp zijn en het besef hebben dat álles weer beter moet."

De hoofdtrainer gunde Boy Waterman en Richy Ledezma minuten tegen de Waalwijkers. "Als je niet speelt of veel minder speelt dan de rest, moet je toch zorgen dat de rest van de ploeg op de tenen loopt. Boy is daar een mooi voorbeeld van. Wanneer je die jongens kan belonen, kun je het moment pakken. Het is fijn dat we hen nog het gevoel hebben kunnen geven dat ze echt meegeholpen hebben", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties