Peter Bosz hoopt op versterkingen: "De markt komt later op gang"

Peter Bosz voor het duel tegen RKC
Peter Bosz voor het duel tegen RKC Foto: © Pro Shots

Peter Bosz is met PSV inmiddels begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2024/2025. PSV heeft nog geen nieuwe spelers mogen verwelkomen, al is Bosz zeer te spreken over het verlengen van Ismael Saibari en het definitief vastleggen van Malik Tillman en Sergiño Dest.

"Of ik tot zover tevreden met? Zeker", vertelt Bosz in gesprek met Voetbal International. "Ik ben blij dat een aantal van de jongens die hebben aangetoond heel goed bij PSV te passen door te presteren nu langer bij ons blijft. Maar ik realiseer me heel goed dat we net begonnen zijn en dat de markt door het EK en de Copa América wat later op gang komt."

"Dat blijkt ook, want er is nog niet heel veel gebeurd", gaat de hoofdtrainer van de Eindhovenaren verder. De oefenmeester beseft dat hij nog geen zinnig woord kan zeggen over hoe de PSV-selectie eruit ziet na de transferperiode. "Het is nog lang tot 2 september dus we zullen wel iedere keer hetzelfde gesprek krijgen waarbij ik zeg: Er kan nog van alles gebeuren, haha…"

Of de transfertargets naar PSV komen, durft Bosz ook nog niet te zeggen. "Dat weet je natuurlijk nooit. Maar ik heb wel veel vertrouwen in hoe wij naar onze selectie kijken en hoe wij vinden dat die eruit moet zien. Het is afwachten of het lukt. Ik hoop het wel, ik denk het ook wel en dat zou geweldig zijn. Waarbij er altijd één onzekerheid is: gaan andere clubs ook aan onze jongens trekken?", aldus de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties