Peter Bosz duidelijk: "Dus als hij weggaat, is hij knettergek"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Als het aan Peter Bosz ligt, heeft hij ook volgend seizoen de beschikking over Sergiño Dest. De vleugelverdediger is dit seizoen van grote waarde voor PSV en het is dan ook niet vreemd dat de trainer hem niet kwijt wil.

"Hij is echt in vorm de laatste tijd en dat vind ik mooi om te zien. En ik hoop ook dat hij zelf ziet dat hij dit jaar toch weer enorme stappen heeft gemaakt", aldus Bosz, die geciteerd wordt door Voetbal International. "Als hem vandaag ook ziet spelen, daar geniet ik van."

De coach is lovend, maar trapt ook op de rem. "Hij is zo dreigend naar voren toe, maar sprint ook terug en verdedigt goed. Het is heerlijk om hem in je ploeg te hebben. Maar ook bij Sergiño zie ik nog voldoende zaken waarin hij zich zou kunnen verbeteren."

Bosz hoopt dat hij Dest kan helpen om nog meer stappen te zetten. "Hij is naar Barcelona gegaan, naar Milan. Van Milan is hij nog heel even terug naar Barcelona gegaan in de voorbereiding en toen is hij hier gekomen. Dus als hij weggaat, is hij knettergek", besluit de oefenmeester.

Lees meer:
0 reacties