Peter Bosz: "Dit was de slechtste wedstrijd van het seizoen"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

PSV-trainer Peter Bosz is erg ontevreden over het optreden van zijn ploeg in de wedstrijd bij NEC (3-1). Dat vertelde hij na afloop van de wedstrijd tijdens de persconferentie.


De oefenmeester geeft aan dat het de hele wedstrijd niet goed was. "Van de eerste tot de laatste minuut is het vandaag misgegaan. Eerlijk gezegd, herkende ik mijn ploeg totaal niet. Zo erg vond ik het. We kwamen tegen de verhouding in op voorsprong. Daarna kregen we wat meer grip. Maar als je ziet hoe we daarna vlak voor rust de strafschop en het doelpunt tegen krijgen; dat was voor mij typerend voor deze wedstrijd. Dat was een logisch voortvloeisel van wat ik zag."

Bosz zag dat er geen tempo in het spel zat en dat de duels niet werden gewonnen of niet goed werden aangegaan. Het werd dan ook niet beter volgens Bosz. "En de tweede helft ging het van kwaad naar erger. Dan krijg je domme goals tegen. Zelfs Luuk de Jong miste een penalty. Dat zat opgesloten in deze wedstrijd. We hebben totaal geen aanspraak gemaakt op ook maar één punt. NEC heeft goed gespeeld en terecht gewonnen. Dit was net niet des PSV's, niet zoals wij het hele jaar hebben gespeeld. Voor mij was dit de slechtste wedstrijd van het seizoen", besluit de coach.

Lees meer:
0 reacties