Peter Bosz: "Dat is het grote verschil met de eerste seizoenshelft"

Peter Bosz tegen Borussia Dortmund
Peter Bosz tegen Borussia Dortmund Foto: © Pro Shots

Peter Bosz denkt wel te weten waarom PSV in de slotfase van het duel niet wist door te pakken tegen Borussia Dortmund. De hoofdtrainer denkt dat het inbrengen van frisse, aanvallende wissels PSV een groot voordeel gaven in de eerste seizoenshelft. Nu Noa Lang geblesseerd is en Yorbe Vertessen is vertrokken, zijn die opties echter een stuk beperkter.

"Het is, denk ik, het grote verschil met de eerste seizoenshelft", wordt Bosz geciteerd door De Telegraaf. "Ook toen hebben we wedstrijden gespeeld, waarin het na zestig minuten gelijk stond. Als je dan na zestig minuten aan beide kanten er twee frisse jongens op had kunnen brengen kan dat het verschil maken. Ik denk dat dat vandaag ook zo had kunnen zijn. Dat kon niet."

"Ik moest wat doen met Pepi vanaf de linkerkant. Andere mogelijkheden had ik niet", gaat de oefenmeester verder. Bosz wil echter niet wijzen naar het vertrek van Vertessen. "Ik heb zelf heel bewust Yorbe laten gaan, dus moet ik daar niet over klagen. Dat heeft geen zin. Het is duidelijk waarom het niet is gelukt om een vervanger te halen. Het biedt ook andere jongens weer kansen, zoals een Ricardo Pepi", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties