Peter Bosz blij met PSV'er die wil blijven: "Teken van motivatie"

Peter Bosz bij de spelersbus in Sittard
Peter Bosz bij de spelersbus in Sittard Foto: © Pro Shots

Peter Bosz is blij met de uitspraken die PSV-doelman Walter Benítez onlangs deed. De Argentijn heeft in Eindhoven nog een contract voor één seizoen en is van plan om deze verbintenis uit te dienen.

"Je tekent een contract om het uit te dienen", vertelt Bosz op de persconferentie van PSV, geciteerd door Voetbal International. "Ik ben er heel blij mee, want dat Walter dit zegt, is een teken van motivatie. Maar het is ook heel normaal, omdat hij nog onder contract staat. Ik ben er heel tevreden over."

Door het succesvolle seizoen van PSV bestaat de mogelijkheid dat een aantal PSV'ers in de belangstelling van andere clubs komt te staan. Johan Bakayoko en Joey Veerman lijken de meeste aanspraak te maken op een zomerse transfer. "Je moet niet in aantal spelers denken, maar je kunt ook kijken naar wat je hier hebt."

"Ze spelen bij een club die de beste van Nederland is, Champions League gespeeld heeft en dat weer gaat spelen. Je maakt kans om wéér de beste van Nederland te worden. Je kunt je wel afvragen waar je naartoe kunt, maar je kunt je ook afvragen wat je hier hebt", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties