Peter Bosz: "Afwachten of hij dit seizoen nog in actie komt"

Peter Bosz
Peter Bosz Foto: © Pro Shots

Peter Bosz kijkt uit naar de kampioenswedstrijd van aanstaande zondag. De hoofdtrainer beschikt over een fitte selectie, op Noa Lang, Isaac Babadi en Sergiño Dest na. De geblesseerde spelers zijn natuurlijk wel 'gewoon' aanwezig bij PSV.

"Hij is er gewoon bij en ook als we eventueel kampioen zouden worden", vertelt Bosz over Dest op de persconferentie van PSV, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Het is ontzettend rot dat dit is gebeurd en we zullen hem zoveel mogelijks steunen. Met Noa gaat het goed, maar hij traint nog niet met de groep. Of hij dit seizoen nog voor ons in actie kan komen, is nog niet zeker. We zullen dat moeten afwachten."

"Isaac mag weer heel voorzichtig looptraining doen en zal er begin volgend seizoen gewoon weer zijn bij de trainingen", vervolgt de hoofdtrainer, die zich volledig richt op Sparta. "Ze hebben een lange spits en een goed voetballende keeper, die de bal snel op hem kan inspelen. Sparta speelt herkenbaar en staat op een mooie plek, dat doen ze waanzinnig knap", aldus Bosz.

Lees meer:
0 reacties