Marco Timmer onder de indruk: "Bosz gaf ook aan verrast te zijn"

Marco Timmer in het Philips Stadion
Marco Timmer in het Philips Stadion Foto: © Pro Shots

PSV is inmiddels aan het seizoen 2023/2024 begonnen. De Eindhovenaren wisten met 4-1 te winnen van Sturm Graz en in de strijd om de Johan Cruijff Schaal werd Feyenoord met 0-1 over de knie gelegd. PSV-watcher Marco Timmer was onder de indruk van het spel van de Eindhovenaren in De Kuip.

"Het was voor mij de eerste keer dat ik het 'nieuwe' team van Peter Bosz in actie zag", vertelt Timmer in de Skiete Willy Podcast. "De nieuwe speelwijze, met redelijk veel dezelfde spelers. Alleen Noa Lang, Isaac Babadi en aanwinst Noa Lang. In De Kuip tegen een Feyenoord van wie de intenties ook voor iedereen wel duidelijk zijn. En ik was echt oprecht verrast. Ik dacht: 'wow, wat heb je dit snel voor elkaar gekregen'."

"Je speelt de kampioen tegen de bekerhouder, in een volle Kuip", reageert oud-doelman Ronald Waterreus. "En om een prijs. Ook al speelden de Feyenoorders niet de volle 90 minuten, maar in dat uur dat ze wel speelden geef je wel alles wat je hebt. Giménez had net zijn contract verlengt en ook Stengs zal een goede indruk hebben willen maken. PSV is gewoon heel goed voor de dag gekomen tegen Feyenoord."

"Ik vroeg rondom die wedstrijd ook aan Peter Bosz of hij verrast was over dat hij zijn speelstijl redelijk snel erin te hebben gekregen", vervolgt Timmer. "Hij zei dat hij inderdaad verrast was en dat het nog niet eerder zo snel was gegaan. De jongens pikken het heel snel op, zijn bereid om heel hard te werken en zijn topfit. Dan kan het heel snel gaan, zo vertelde Bosz. Misschien is er met deze spelersgroep wel meer mogelijk dan we vorig jaar dachten", aldus de PSV-watcher.

Lees meer:
0 reacties