Perez verbaasd over vraagprijs PSV'er: "Belachelijke bedragen"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Orange Pictures

Kenneth Perez heeft zich verbaasd over de uitspraken van Marcel Brands bij Goedemorgen Eredivisie. De Deense analist vindt de bedragen die worden genoemd voor Johan Bakayoko namelijk belachelijk hoog.

"Ik hoor geweldige bedragen, maar dat is toch best heel veel geld voor een speler die het pas één jaar goed gedaan heeft? Het zijn belachelijke bedragen", begint de Deense oud-PSV'er bij Dit was het weekend van ESPN. "En hij speelt alleen maar omdat Noni Madueke (Chelsea, red.) en Cody Gakpo (Liverpool, red.) weggingen."

Presentator Jan Joost van Gangelen geeft aan dat Bakayoko nu duurder is dan vorig jaar zomer, terwijl het Engelse Brentford toen al zo'n 35 à 40 miljoen euro over had voor de PSV'er. "Nu is 35 miljoen niet meer genoeg. Hij is zeer talentvol, geweldig om naar te kijken en leeft ontzettend voor zijn vak, maar hij heeft ook een dip van zes weken gehad. Toen speelde hij alleen maar voor zichzelf, zonder doelpunten en assists. Dat is misschien niet erg, maar wél voor een speler van meer dan 45 miljoen euro", aldus Perez.

Lees meer:
0 reacties