Perez teleurgesteld in Schmidt: "Hij liep weg bij Hans Kraay junior"

Kenneth Perez
Kenneth Perez Foto: © Pro Shots

Roger Schmidt liet zondag duidelijk merken niet blij te zijn met arbiter Serdar Gözübüyük. De scheidsrechter gaf in blessuretijd een twijfelachtige penalty aan Feyenoord waardoor het 2-2 werd en PSV de titelkansen zag slinken.

In het ESPN programma Voetbalpraat liet analist Kenneth Perez weten teleurgesteld te zijn in Schmidt. "Wat ik zo ongelooflijk zwak vond van Schmidt, is dat hij alle tijd neemt in interviews om te zeggen hoe schandalig het was, maar toen de vraag kwam hoe hij het zelf vond gaan in de tweede helft, beende hij weg."

De Deen snapt niet dat Schmidt wegliep bij de interviews. Hij vond dat PSV in de tweede helft slecht speelde en dat Schmidt daar best uitleg over kon geven voor de camera's. "Hij liep bij het interview met de NOS weg en hij liep weg bij Hans Kraay junior, omdat hij inderdaad niet inhoudelijk op de wedstrijd in wilde gaan. Terwijl er genoeg aan te merken was op de tweede helft van PSV", aldus Perez.

Erick Gutierrez wordt gefeliciteerd

PSV wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

PSV is al zeker van de tweede plek, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij het al gedegradeerde PEC Zwolle. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van PSV nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties