Pepi nog een jaar op de bank bij PSV? "Dat wordt interessant"

Ricardo Pepi groeide uit tot matchwinner tegen FC Twente
Ricardo Pepi groeide uit tot matchwinner tegen FC Twente Foto: © BSR Agency

Ricardo Pepi kwam afgelopen zomer voor een flinke transfersom naar PSV, maar moet het doen met invalbeurten. Marco Timmer vraagt zich af hoelang de Amerikaan nog genoegen neemt met zijn reserverol.

Afgelopen weekend maakte Pepi in extremis de winnende goal tegen FC Twente. "Elke keer als hij erin komt, levert hij. Daar had ik het nog met Bosz over, wat moet je nou tegen zo'n jongen zeggen? Hij traint goed, hij werkt goed, hij levert steeds. Dan wordt het lastig om steeds op de bank te zitten", stelt Timmer bij Voetbal International. "Dat wordt interessant voor volgend seizoen, want Luuk de Jong ga je niet zomaar uit het elftal spelen."

Eerste spits De Jong is in de competitie al betrokken bij 33 doelpunten, maar volgens Timmer heeft Pepi dat ook in zich. "Hij is zó koel in het afmaken. Het meevoetballen schijnt ook steeds beter te worden. Ik ben wel nieuwsgierig naar als hij in dit aanvallende systeem in de basis zou staan, dan zou hij er ook twintig maken", voorspelt de clubwatcher, die voor de Amerikaan vreest dat De Jong ook nog lang niet op is. "Als hij zo voetbalt kan hij nog jaren door."

Lees meer:
0 reacties