Pepels duidelijk: "Dan begin ik maar twee daagjes later bij PSV"

an Vertonghen en Eddy Peppels
an Vertonghen en Eddy Peppels Foto: © Pro Shots

Eddy Pepels is haast niet meer weg te denken bij PSV. Na zestien jaar trouwe dienst is de masseur, fysio en verzorger van PSV een zekerheidje in Eindhoven. Hoewel hij deze zomer 69 wordt, wil hij van een pensioen nog niks weten.

In gesprek met Eindhovens Dagblad laat Pepels weten niet graag stil te zitten. "Ik werk graag gewoon door. Met PSV en het nationale team kom ik al op heel veel plekken, dus het is heerlijk om af en toe thuis te zijn. Mijn vrouw houdt gelukkig ook helemaal niet van vakanties. Ze is graag dicht bij de kinderen en kleinkinderen. In al die jaren dat we samen zijn, zijn we zelden weggeweest. Ja, heel vroeger een keer naar de kust in België. Maar dat was het dan ook wel.”

Vakantie is er deze zomer ook absoluut niet bij, want Pepels is ook actief in de medische staf van de Rode Duivels die actief zijn op het EK. Mocht de finale worden bereikt, dan overlapt dit met de agenda van PSV dat dan al is begonnen aan de voorbereiding. Pepels hierover: "Als we de finale zouden bereiken en winnen? Dan begin ik toch maar één of twee daagjes later bij PSV, denk ik. Als ze het goed vinden tenminste", besluit de Belg.

Lees meer:
0 reacties