Pelle Clement wil PSV-schoonvader dwarszitten: "Alles aan doen"

Pelle Clement namens Sparta Rotterdam
Pelle Clement namens Sparta Rotterdam Foto: © Pro Shots

Pelle Clement hoopt zondagmiddag met Sparta het kampioensfeest van PSV te verstoren. De middenvelder zou in dat geval voor een bijzondere situatie aan de etenstafel zorgen, want de Spartaan is de schoonzoon van technisch directeur Earnest Stewart.

"We zijn allebei sportmannen en weten hoe het werkt", vertelt Clement in Voetbal International. "Ik ga er alles aan doen om het feestje te verstoren en bij PSV zullen ze er alles aan doen om het feestje te kunnen gaan vieren. We gaan het zien. De verhoudingen zijn duidelijk en bij ons zal iedereen zelf op de top van zijn kunnen moeten spelen om ook maar een kans te maken."

"En daarbij moet PSV dan ook nog eens een mindere dag hebben. Daar ben je je van bewust. Desalniettemin ga je met volle overtuiging die kant op en gaan we strijden voor een goed resultaat", gaat hij verder. De Spartaan zag PSV gehakt maken van SC Heerenveen (0-8, red.) en dat maakte best indruk op hem. "Daar ging het tijdens dat etentje van zondag ook nog even over."

"Was PSV nou zo goed, of was Heerenveen nou zo matig? Maar mijn schoonvader zei het ook al: PSV was zó goed, echt alles lukte. Dan maakt het ook niet zo veel uit tegen wie je speelt", aldus Clement.

Earnest Stewart op De Herdgang
Dochter Stewart juicht voor Sparta: "De rest wat meer voor PSV" Lees ook
Lees meer:
0 reacties