Pascal Jansen: "Goed genoeg om PSV de eerste punten af te nemen"

Pascal Jansen
Pascal Jansen Foto: © Orange Pictures

Pascal Jansen hoopt na de uitschakeling van AZ in de Conference League op eerherstel met de Alkmaarders. Makkelijk zal dat echter niet worden, want de ongeslagen koploper PSV komt zondagavond langs in het AFAS Stadion.

"We kijken ernaar uit om ons als team te revancheren voor donderdag en ons te meten met de beste ploeg in de Eredivisie", vertelt Jansen op de clubsite van AZ. "Wij zijn ervan overtuigd dat we goed genoeg zijn om PSV de eerste punten af te nemen. Het is heel bijzonder wat PSV tot dit moment presteert."

"Ze zeggen ook dat als je blijft winnen, de eerste nederlaag dichterbij komt", gaat de hoofdtrainer van de Alkmaarders verder. "Zoals gezegd willen wij ons revancheren. Het is een mooi affiche, tegen een ploeg in vorm. Wij gaan alles op alles zetten om PSV komend weekend te verslaan en om woensdag de bekerronde door te komen, om met een goed gevoel de winterstop in te gaan."

"Vervolgens gaan we ons opladen voor de tweede seizoenshelft. De vorm van de dag speelt altijd een rol. Net als ons plan/ Elke wedstrijd moet je het weer opnieuw bewijzen en weten af te dwingen. PSV is nu een ploeg in vorm, dus we kijken ernaar uit om ons te meten met de op dit moment beste ploeg in de Eredivisie. Het zal een pittige wedstrijd worden", aldus Jansen.

Lees meer:
0 reacties