PAOK kruipt door oog van de naald in aanloop naar duel met PSV

PSV speelt donderdagavond thuis tegen PAOK Saloniki. De ploeg uit Griekenland wist in aanloop naar deze belangrijke Europa League wedstrijd door het oog van de naald te kruipen tegen PAS Giannina (2-1).

PAOK kwam na een halfuur te hebben gespeeld op achterstand door Rodrigo Erramuspe. In de tweede helft boog PAOK de achterstand om in een voorsprong door doelpunten van Karol ?widerski en in de blessuretijd Omar El Kaddouri. Door deze zege blijft de komende tegenstander van PSV op de derde plek in de Griekse competitie staan, slechts één punt achter Olympiakos Piraeus en Aris Saloniki.

De Eindhovenaren moeten donderdagavond winnen om zich weer te mengen in de strijd voor de knock-outrondes van de Europa League. Bij een nederlaag wordt het verschil met Granada en PAOK Saloniki nog groter.