Oud-PSV'er Timmy Simons zet volgende stap: "Veelbelovende trainer"

Timmy Simons in het shirt van PSV
Timmy Simons in het shirt van PSV Foto: © BSR Agency

Timmy Simons speelde nodige seizoenen in het shirt van PSV en speelde tot op latere leeftijd nog op het hoogste niveau. Tegenwoordig is de Belg actief als hoofdtrainer en in deze hoedanigheid was hij afgelopen seizoen succesvol. Met FCV Dender wist Simons namelijk te promoveren.

En de prestaties van Simons zijn ook bij de andere clubs in België niet ontgaan. KVC Westerlo raakte overtuigd van de capaciteiten van de trainer Timmy Simons en heeft de oud-PSV'er overgenomen van FCV Dender. Simons heeft voor twee seizoenen getekend bij KVC Westerlo.

Timmy Simons speelde tussen 2005 en 2010 in het shirt van PSV. De controlerende middenvelder speelde maar liefst 168 wedstrijden in het shirt van de Eindhovenaren en kwam in zijn loopbaan tot 94 interlands voor de Belgische Rode Duivels. In februari 2023 begon hij bij Dender, nadat hij eerst assistent-trainer bij Club Brugge en Zulte Waregem was.

KVC Westerlo is blij met de aanstelling van de voormalig PSV'er. Wim Van Hove, CEO van de Belgische club, is lovend over Simons. "Met Timmy halen we een van de meest veelbelovende coaches in huis. Op deze manier maken we allemaal samen in 2024 een geweldige nieuwe start", aldus Van Hove.

Lees meer:
0 reacties