Oud-PSV'er tekent bij amateurs: "Soms begint het te kriebelen"

Youness Mokhtar en Erik Pieters op de bank bij PSV
Youness Mokhtar en Erik Pieters op de bank bij PSV Foto: © BSR Agency

Ook op voetballers zit natuurlijk een bepaalde houdbaarheidsdatum. En dat heeft voormalig vleugelaanvaller van PSV Youness Mokhtar aan den lijve ondervonden, want de oud-speler van de Tukkers heeft geen nieuwe club weten te vinden. Mede daardoor heeft hij getekend bij amateurclub DVS'33 uit Ermelo.

"Soms zie ik wedstrijden op televisie en begint het toch te kriebelen", bekent Mokhtar in gesprek met Voetbal International. "Dan denk ik vaak: lichamelijk en qua leeftijd zou het nog prima kunnen. Helaas is het er niet van gekomen. Voor de laatste transferwindow heb ik mijn gezin aangegeven dat als er niets zou komen, het tijd zou zijn om het boek te sluiten."

"Ik moet ook gewoon realistisch zijn", aldus Mokthar. "Ik ben 32 jaar en heb een jaar niet gespeeld. Dan wordt het een lastig verhaal om überhaupt ergens aan te sluiten." De vleugelaanvaller begon zijn loopbaan in de jeugd bij PSV, waarna hij voor diverse clubs speelde. Hij droeg onder meer het shirt van PEC Zwolle en FC Twente en speelde vervolgens in landen als Noorwegen, Turkije, Saudi-Arabië en de Verenigde Staten.

Lees meer:
0 reacties