ORANJE | Koeman neemt twee PSV'ers op in voorselectie voor EK

Ronald Koeman tegen Schotland
Ronald Koeman tegen Schotland Foto: © Pro Shots

Ronald Koeman heeft donderdagavond de voorselectie van Oranje voor het EK in Duitsland bekend gemaakt. Twee PSV'ers maken nog altijd kans op deelname aan het toernooi van komende zomer.

Joey Veerman en Jerdy Schouten zijn de twee PSV'ers in de voorselectie van Oranje. Daarnaast zijn ook oud-PSV'ers Steven Bergwijn, Memphis, Denzel Dumfries, Cody Gakpo, Ian Maatsen, Donyell Malen, Xavi SImons en Georginio Wijnaldum opgenomen in de voorselectie, zo maakt Ons Oranje bekend.

Ter voorbereiding op de eindronde stromen de spelers op twee verschillende momenten in. De eerste trainingsstage – van maandag 27 tot en met woensdag 29 mei – gaat de technische staf aan de slag met een groep spelers (met een * achter hun naam) die geen clubverplichtingen meer heeft.

Zaterdag 1 juni verzamelen spelers en staf in Zeist voor de start van de officiële voorbereiding op het EK. Het Nederlands elftal speelt twee oefenwedstrijden in Stadion Feijenoord in Rotterdam. Donderdag 6 juni treft Oranje Canada en op maandag 10 juni is de uitzwaaiwedstrijd tegen IJsland. Een dag later staat het vertrek naar het Team Base Camp in Wolfsburg gepland.

Lees meer:
0 reacties