"Op dit moment schat ik PSV wel hoger in op basis van kwaliteit"

Theo Lucius als trainer in de jeugdopleiding van PSV
Theo Lucius als trainer in de jeugdopleiding van PSV Foto: © Pro Shots

Theo Lucius denkt dat PSV net iets sterker is dan Feyenoord. Toch durft hij niet te zeggen wie er gaat winnen. Een voorkeur heeft hij wel: hij hoopt op PSV.

"Als ik moet kiezen, dan is PSV mijn club. Ik heb hier zeven jaar gespeeld en werk nu voor het achtste jaar in de jeugdopleiding, maar ik kom ook bij Feyenoord nog heel graag als vriend van de club", vertelt Lucius, die zelf jeugdtrainer is bij de Eindhovenaren, in De Telegraaf. "Mijn ambitie is om hoofdtrainer te worden en de ultieme droom zou zijn om dat bij PSV te kunnen doen."

Ruud van Nistelrooij krijgt lof. "Ruud heeft een heel mooie ontwikkeling doorgemaakt als trainer. Het goede van Ruud is dat hij heel stevig in zijn schoenen staat. Het gaat dit seizoen tot nu toe met vallen en opstaan, maar hij kan heel goed met druk omgaan. Ik zie een duidelijk verschil tussen hoe PSV vorig seizoen speelde en hoe nu. Ik zie zijn hand terug in het plezier dat spelers uitstralen op het veld en de beleving op de trainingen."

Arne Slot verdient echter ook complimenten. "Feyenoord heeft een heel nieuw team, waar Arne Slot weer goed zijn eigen manier van spelen heeft ingebracht. Je herkent zijn eigen visie en zijn eigen stijl. Op dit moment schat ik PSV wel hoger in op basis van de kwaliteit op het veld. Al weet ik ook dat PSV het altijd moeilijk heeft met Feyenoord, dat was in mijn tijd als speler ook al zo. Ik verwacht een heel interessante wedstrijd, waar ik met trainersogen naar zal kijken, maar toch ook een beetje met een supportershart."

Cody Gakpo juicht na zijn doelpunt tegen Polen

Nederland wint voor 50 (!) keer je inzet

Interlands! Het Nederlands elftal speelt zondagavond de Nations League-wedstrijd tegen België. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity nu maar liefst 50 keer je inzet voor een overwinning van Oranje. Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za 1 okt. 2022, 16:30
Eredivisie
SC Cambuur -
-
PSV -
zo 9 okt. 2022, 16:45
Eredivisie
SC Heerenveen -
-
PSV -
zo 16 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
FC Utrecht -
zo 23 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
FC Groningen -
-
PSV -
zo 30 okt. 2022, 14:30
Eredivisie
PSV -
-
NEC -
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 7 18 18
2 Ajax 7 17 18
3 AZ 7 8 17
4 Feyenoord 7 11 16
5 FC Twente 7 7 13
Bekijk de hele stand