OFFICIEEL | PSV verhuurt Van Duiven: "Ik wil mezelf laten zien"

Jason van Duiven
Jason van Duiven Foto: © Orange Pictures

Jason van Duiven maakt het seizoen af bij Almere City. De spits van Jong PSV wordt door de Eindhovenaren tot het einde van het seizoen verhuurd, waarna hij weer zal terugkeren bij PSV. Daarbij heeft hij ook zijn contract bij PSV verlengd tot medio 2026.

"Ik heb goede gesprekken gehad met Johan Hansma en Alex Pastoor, en het voetbal en de manier waarop de club wil spelen trekken mij aan", vertelt Van Duiven tegenover de clubkanalen van Almere City. "Almere City FC staat voor aanvallend voetbal en als aanvaller ligt mij dat natuurlijk. Ik wil mezelf laten zien en ik ben ervan overtuigd dat ik dit niveau aan kan."

Ook technisch manager Johan Hansma is blij met de transfer. "Wij zijn al een tijd op zoek naar een spits om onze aanval te versterken en de contacten met PSV lopen al terug tot vorig seizoen. Wij zijn blij dat Jason enthousiast is over ons tactisch plan, de faciliteiten en begeleiding alsmede de ambitie van de club waardoor hij Almere als dé plek ziet waar hij weer een volgende stap in zijn loopbaan kan maken", aldus Hansma.

Lees meer:
0 reacties