OFFICIEEL | Nassoh vertrekt bij PSV: "Speler met veel potentie"

Mohamed Nassoh als aanvoerder van Jong PSV
Mohamed Nassoh als aanvoerder van Jong PSV Foto: © Pro Shots

Mohamed Nassoh verlaat Jong PSV voor een nieuw avontuur bij Sparta. De aanvallende middenvelder heeft een contract getekend tot 2028 bij Het Kasteel en zal zich aansluiten bij de Kasteelclub komende zomer. Met het vertrek van Nassoh verliest Jong PSV zijn aanvoerder.

Nassoh's contract in Eindhoven liep tot het einde van dit seizoen. PSV wilde verlengen, maar de in Eindhoven geboren Marokkaan koos ervoor om elders te kijken. Sparta kwam al snel in beeld en ook AZ hield de situatie in de gaten. Uiteindelijk heeft hij voor de Rotterdammers gekozen. Nassoh heeft meer dan honderd wedstrijden gespeeld voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie, maar heeft nog niet zijn debuut gemaakt in het eerste elftal weten te maken.

Technisch directeur van Sparta, Gerard Nijkamp is blij dat Nassoh vanuit de opleiding van PSV is overgekomen. "Mohamed is een talentvolle speler, die zich in de Keuken Kampioen Divisie heeft laten gelden en klaar is voor de stap naar de Eredivisie. We zien in hem een speler met veel potentie, die zich nog veel verder kan ontwikkelen en zijn blij dat we hem voor vier jaar kunnen vastleggen."

Nassoh wist in de 102 gespeelde wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie veertien keer het net te vinden. Ook gaf hij veertien assists op het tweede niveau van Nederland.

Lees meer:
0 reacties