Nuytinck lyrisch over ploeggenoot: "Kan makkelijk mee bij PSV"

Philippe Sandler en Bram Nuytinck
Philippe Sandler en Bram Nuytinck Foto: © Pro Shots

Rogier Meijer is niet verbaasd dat Ajax geïnteresseerd is in Philippe Sandler. De trainer van NEC is lyrisch over zijn verdediger, die er ook goed op zou staan bij PSV.

Sandler maakt een uitstekend seizoen door in Nijmegen en wekte zo naar verluidt belangstelling van Ajax en PSV. "Ik vind Philippe beter dan de centrale verdedigers van Ajax”, reageert Meijer in De Gelderlander. "Ik vind hem aan de bal van heel hoog niveau. Hij maakt vrijwel altijd de goede keuze. Ajax is behoudens dit seizoen vrij veel aan de bal, dus daar kan Philippe een goede rol in spelen."

NEC-verdediger Bram Nuytick is het met zijn trainer eens. "Philippe kan makkelijk mee bij Ajax en PSV. Ik heb veel goede verdedigers als ploeggenoot gehad, zoals Virgil van Dijk en Stefan de Vrij bij Jong Oranje, en Philippe is het meest compleet. Ik heb aan de bal zelden zo’n speler gezien", aldus de aanvoerder. "Toen ik afgelopen zomer terugkeerde bij NEC, zei ik tegen hem: jij hoort hier niet te spelen. Het is heel bijzonder dat Philippe het shirt van NEC draagt.”

Lees meer:
0 reacties